София, Цар Борис III №270 02/9571881 +359896 802 248
sirius_auto@abv.bg


АВТОСЕРВИЗЪТ ИЗВЪРШВА РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ АВТОМОБИЛИ.

АВТОСЕРВИЗЪТ Е СПЕЦИАЛИЗИРАН В РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛИ И ХОДОВА ЧАСТ. ПРЕДЛАГА ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА КЛИМАТИЧНИ И КЛИМАТРОНИК СИСТЕМИ. АВТОСЕРВИЗЪТ Е СЪЗДАДЕН ПРЕЗ 1993 ГОДИНА.

МИСИЯТА НА "СИРИУС АУТО" ЕООД Е ДА РЕАЛИЗИРА ДИНАМИЧНО РАЗВИТИЕ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН. АНГАЖИРАЙКИ СЕ С ОТГОВОРНОСТ КЪМ СВОИТЕ КЛИЕНТИ, СЛУЖИТЕЛИ, ПАРТНЬОРИ И КЪМ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО.
ПРЕВЪРНАЛА СЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ В ЕДНА ОТ СЕРИОЗНИТЕ ФИРМИ В ГР.СОФИЯ, ЗА РЕМОНТ И ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА УПРАВЛЕНСКИЯ ОПИТ НА СВОЕТО РЪКОВОДСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ПЕРСОНАЛА СИ.
ДНЕС "СИРИУС АУТО" ООД Е ЕТАЛОН ЗА СТАБИЛЕН И КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР.
СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ НИ ЦЕЛИ В СРЕДНОСРОЧЕН ПЛАН СА НАСОЧЕНИ КЪМ ЗАПАЗВАНЕ НА ИЗВОЮВАНИТЕ ПОЗИЦИИ И РАЗШИРЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА ,ЧРЕЗ РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ ТЪРГОВСКИ И РАБОТНИ ПЛОЩИ, КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГЕНЕРИРАНЕ НА УВЕЛИЧЕНИ ПОСТЪПЛЕНИЯ И ЩЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА НАРАСТВАНЕ НА ПАЗАРНАТА НИ МОЩ НА ТОЗИ СПЕЦИФИЧЕН ПАЗАР.
РЪКОВОДСТВОТО НА ФИРМА "СИРИУС АУТО" ООД СЛЕДВАМЕ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДИНАМИЧНО РАЗВИТИЕ ПОСРЕДСТВОМ СТРИКТНО СЪБЛЮДАВАНЕ НА СЛЕДНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ: МАКСИМАЛНО ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОДУКТИ, ОТГОВАРЯЩО НА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТИ.
АМБИЦИОЗЕН ЕКИП ОТ КВАЛИФИЦИРАНИ СПЕЦИАЛИСТИ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В БРАНША И С УСЕТ КЪМ ПОТРЕБНОСТИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ. ТЪРГОВСКИ ПОДХОД, ИЗЦЯЛО ОРИЕНТИРАН КЪМ КЛИЕНТА, СЪОБРАЗНО ПАЗАРНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ И ВНЕДРЯВАНЕ НА СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ.


СЕРВИЗНА БАЗАНамерете ни

Работно време от Понеделник до петък от 09:00 до 18:00
събота и неделя
почивен ден

София, Цар Борис III №270
Телефони: 02 / 9571881
+359896 802 248


ПартньориУеб Дизайн: